Uleiul de palmier

Postat de Corina33 in Alimente pe 21 Sep 2010 | 7972 vizualizari

Comentarii (5)

22.09.2010, 10:44

L-am folosit si noi, este ok. Nutri ne-a recomandat insa uleiul de masline

22.09.2010, 11:10

L-am folosit si eu o perioada, apoi n-am mai luat. In mare parte pentru ca am renuntat la prajeli, dar si pentru ca ma enerva ca se solidifica in bidonul ala si era greu de scos.

22.09.2010, 19:19

eu il folosesc la cartofi prajiti

ela

ela
22.09.2010, 19:25

si pe mine ma enerva ca era gros ca si untura....nu este rau

06.02.2011, 13:49

si eu folosesc de ceva vreme

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]