Blogosfera culinara

Gourmandine

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Recipes for every taste. Step by step recipes.

Desert Expo, 4 – 6 iunie 2010, Liberty Center

Data:25.05.2010

Succesul Desert Expo din februarie 2010, Bucuresti se continua cu o noua editie la Bucuresti, 4... articol complet

Guancamole

Data:11.05.2010

Ingrediente: 4 avocado 2 rosii medii 1 ceapa rosie medie Sucul de la ½ lamaie 1 ardei iute... articol complet

Cinnamon Rolls

Data:11.05.2010

Ingrediente: Pentru aluat: 710g faina 60ml apa calduta 230ml lapte caldut 2 pliculete drojdie... articol complet

Salata de primavara cu dressing de alune si iaurt

Data:02.05.2010

Ingrediente: Pentru salata: Cantitatile folosite la aceasta reteta le puteti adapta dupa... articol complet

Panini al mascarpone

Data:28.04.2010

Ingrediente: Pentru aluat: 650g faina 250g mascarpone 25g zahar tos 1 pliculet si fumatate... articol complet

Cozonac Rosenkrantz

Data:07.04.2010

Reteta preluata de la Gabriela Ingrediente: Pentru aluat: 400g faina 2 oua intregi 2... articol complet

Ciorba de miel cu tarhon si smantana

Data:06.04.2010

Ingrediente: 1kg si 400g carne de miel (gat, coada, coaste, spate – orice parte din miel... articol complet

Salata de sfecla rosie cu hrean

Data:06.04.2010

Ingrediente: Cantitatile ingredientelor raman la aprecierea fiecaruia, depinde de cata salata... articol complet

Friptura de miel cu vin, miere si garnitura de cartofi prajiti

Data:05.04.2010

Ingrediente: Pentru friptura de miel: Carne de miel Baia dulce de ardei 150ml vin alb Sare si... articol complet

Jambon afumat fiert

Data:05.04.2010

Ingrediente: Jambon afumat Apa Mod de preparare: Desi nu este o reteta in toata puterea... articol complet

Reteta incercata de Liza Gergely – Tiramisu

Data:05.04.2010

 “Draga Iulia,     Atasez si eu mai jos poze cu reteta Tiramisu pe care am preluat-o de la... articol complet

Pasca cu branza dulce

Data:01.04.2010

Ingrediente: Pentru aluat: 550g faina 125ml apa calduta 125 lapte caldut 100g unt topit 150g... articol complet

Cozonac

Data:31.03.2010

Reteta preluata de la Gabriela Ingrediente: Pentru 2 cozonaci: 1kg faina 2 pliculete drojdie... articol complet

Drob din ficat, carne de pui si ciuperci

Data:28.03.2010

Ingrediente: Pentru compozitia de drob: 1kg ficatei de pui 1kg pulpe superioare de pui dezosate... articol complet

Chifteluţe glazurate

Data:21.03.2010

Ingrediente: Pentru chiftelute: 1kg si jumatate carne de porc tocata (puteti folosi orice alta... articol complet

Prajitura cu mere

Data:18.02.2010

Reteta preluata de la Teo Ingrediente: Pentru blat: 6 oua 250g zahar tos 250ml ulei 360g... articol complet

Taitei lati cu file de peste si sos de branza

Data:17.02.2010

Ingrediente: 4 bucati file de peste (pangasius, cod -  ce va place si nu are oase) 500g taitei... articol complet

Reteta incercata de Popescu Violeta

Data:17.02.2010

“Iulia, multumesc ca existi. a iesit tortul exceptional si are un gust divin, la cat de mare a... articol complet

Retete incercate de Spatar Anamaria

Data:17.02.2010

“Checul este foarte bun, am inlocuit maslinele cu porumbul. Merita incercat. Clatitele le-am... articol complet

Prajitura desteapta

Data:01.02.2010

Ingrediente: 8 oua 250g margarina 225g faina 2 linguri apa 1 litru lapte caldut 2 pliculete de... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]