Blogosfera culinara

Gourmandine

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Recipes for every taste. Step by step recipes.

Tort cu fructe de pădure și cremă de șampanie

Data:23.03.2022

Ingrediente: 1 blat de tort de vanilie cu trei niveluri Pentru crema: 2 galbenusuri 2 albusuri... articol complet

Crostoli

Data:15.03.2022

Iata o reteta de Crostoli. Crostoli sunt produse de patiserie italiene prăjite crocante, foarte... articol complet

Ouă umplute, decorate cu păianjeni

Data:12.03.2022

Ingrediente: 12 oua Pentru umplutura: 100g sunca (eu am folosit sunca Sissi) 1 cutie branza... articol complet

Tort diplomat cu fructe – Retetă încercată de Popescu Violeta

Data:10.03.2022

A iesit tortul exceptional si are un gust divin, la cat de mare a iesit, s-a mancat tot, nu a... articol complet

Piept de porc lipicios cu cartofi copți – Sticky pork breast with baked potatoes

Data:05.03.2022

Ingrediente: 12 felii burta de porc fara soric (cantitatea este la alegere, mai mult sau mai... articol complet

Retete incercate de Spatar Ana Maria – Chec aperitiv rapid – Pancakes

Data:05.03.2022

Checul este foarte bun, am inlocuit maslinele cu porumbul. Merita incercat. Clatitele le-am... articol complet

Retete incercate de Monica Laslau

Data:02.03.2022

Buna ziua! In primul rand, felicitari pt. minunatele retete cu care ne faceti pofta de cate ori... articol complet

Pâine Floarea Soarelui – Rețetă încercată de Mihaela Idriceanu

Data:02.03.2022

Cand am vazut prima data painea asta, zilele trecute, mi-au facut ochii ca girofarul! 🙂 Am zis... articol complet

Halloween: Degete de vrăjitoare

Data:27.02.2022

Ingrediente: Pentru coca: 100g unt 330g faina 1 pliculet praf de copt 1 pliculet zahar vanilinat... articol complet

Pulpe crocante la cuptor, cu cartofi prăjiţi

Data:18.02.2022

Ingredinete: Pentru pulpe crocanta la cuptor: 1kg si 200g pulpe de pui dezosate si fara piele... articol complet

Pască cu brânză dulce și stafide

Data:16.02.2022

Ingrediente: Pentru aluat: 550g faina 125ml apa calduta 125 lapte caldut 80g unt topit 150g zahar... articol complet

Fursecuri Ovis Molis – Rețetă încercată de Raluca – Alexandra Mocanu

Data:16.02.2022

Fursecurile au iesit foarte bune. Aroma de unt este foarte placut pusa in evidenta de dulceata de... articol complet

Gogosi cu rom – Reteta incercata de Lucia

Data:16.02.2022

Draga mea, asa cum ti-am mai scris, am facut aceste gogosi si au iesit pur si simplu... articol complet

Gogosi Ciambelle – Reteta incercata de Vicky

Data:14.02.2022

Iti multumesc din suflet pentru aceasta reteta minunata, a ramas la reteta preferata a familiei,... articol complet

Covrigi dulci – Reteta incercata de Vicky

Data:14.02.2022

Iti multumesc pentru reteta, este deosebita, imi place foarte mult aluatul care este foarte usor... articol complet

Pizzette în foițe

Data:13.02.2022

Ingrediente: Pentru aluat: 300g faina 300g branza dulce de vaci sau ricotta 300g unt rece Un praf... articol complet

Pui țigănesc la pungă

Data:08.02.2022

Ingrediente: O punga de plastic speciala pentru copt in cuptor Pentru condimentat si pregatit... articol complet

Focaccia umplută cu vinete și Mozzarella

Data:02.02.2022

Ingrediente: Pentru aluat: 500g faina 50g unt topit 250ml lapte caldut 1 lingura zahar tos 1... articol complet

Salată de ouă și cașcaval

Data:30.01.2022

Salata de fata este o salata aperitiv extrem de simpla si delicioasa. Va recomand sa o incercati,... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]