Retete fara secrete
Culori pe pâine – 3 spread-uri cu cremă de brânză
Data:11.09.2025Știm cu toții acele momente în care serile alături de cei dragi scot la suprafață povești... articol complet
Saramură de păstrăv și doradă – rețeta lui Adi Vasile
Data:10.09.2025Prima rețetă pe care o aduc în această rubrică îi aparține lui Adi Vasile. Rețeta... articol complet
Rillette de porc – un aperitiv rafinat
Data:10.09.2025Când m-am gândit ce aș putea pregăti pentru un aperitiv de întins pe pâine, am vrut sigur... articol complet
Katak – salată de brânză în stil bulgăresc
Data:09.09.2025Am încercat katak-ul, o cremă denumită și salată de brânză cu ardei copt, într-una dintre... articol complet
Păstăi scăzute cu piept de porc
Data:08.09.2025Am găsit la Kaufland păstăi românești de la Giurgiu, proaspete și fragede, numai bune de... articol complet
Ciorbă de conopidă cu carne afumată
Data:05.09.2025Există mâncăruri care nu impresionează prin opulență, ci prin simplitatea lor — atât... articol complet
Supă ardelenească de fasole cu ciolan afumat
Data:04.09.2025Nici nu vă imaginați cât de mult am așteptat o temă care să aibă supa/ ciorba în rolul... articol complet
Ciorbă de măcriş cu zdrenţe de ou
Data:03.09.2025Există mâncăruri care îți dau senzația că te întorci acasă, indiferent unde ești.... articol complet
Supa mexicană cu lime, pui și tortilla crocantă
Data:02.09.2025Când aleg ce să gătesc în fiecare zi, sunt rețete pe care le gătesc doar pentru plăcerea... articol complet
Tiramisù al limone – desertul fresh din Amalfi
Data:30.08.2025Așa mirosea vacanța… o temă superbă, cu două direcții posibile: vacanța cu iz de... articol complet
Supă cremă de porumb cu Cheddar și creveți
Data:29.08.2025Vacanțele copilăriei mele au avut mereu un miros aparte: cel de porumb fiert, dulce și... articol complet
Fritto misto românesc – gustul vacanței la mare
Data:28.08.2025Dragilor, tema din această săptămână, respectiv ”așa mirosea vacanța”, a atins într-o... articol complet
Bouillabaisse cu biban de mare
Data:26.08.2025Unele rețete nu se gătesc doar pentru plăcerea de găti, ci din dorul meu de mare, oricând nu... articol complet
De vorbă cu internii: Cristina Frangopol
Data:25.08.2025Doamnelor, domnilor, dragii mei, Pe Cristina o știți deja. N-a venit prima dată în internship... articol complet
Prăjitura trileçe cu lapte și caramel
Data:22.08.2025Trileçe este acea prăjitură pe care efectiv nu o poți împărți cu nimeni, te așezi... articol complet
Souffle pufos cu parmezan și brânză proaspătă
Data:21.08.2025Unele rețete nu se nasc din planuri elaborate, ci din nevoia profundă de a te bucura de... articol complet
Salată de castraveți în stil asiatic
Data:20.08.2025Sunt preparate pe care le încerci o dată și apoi le ții doar pentru tine, nu pentru că nu ai... articol complet
Jacket Potatoes umpluți cu pui și brânză
Data:19.08.2025„Prea bun să dau și altcuiva” – o temă provocatoare săptămâna aceasta, recunosc. Rar... articol complet
De vorbă cu internii: Adina Miron
Data:18.08.2025Seria interviurilor cu internele din acest an merge mai departe. De data asta, stăm de vorbă cu... articol complet
Sos de roşii bun la toate!
Data:15.08.2025Ce vă propun azi nu e chiar o rețetă, e clar o scuză să stăm la povești. Unele rețete nu... articol complet