Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Supă de păstăi (fasole verde)

Data:05.07.2012

Am fasole verde în grădină. câteva tufe de fasole pitică. Tocmai ce au dat păstăile, cred... articol complet

Roșiile, fructe ori legume?

Data:04.07.2012

Când eram copil, vara, mama mă trimitea în grădină să rup două frunze de roșii pe care le... articol complet

Adevărul despre pizza….

Data:03.07.2012

…e că-mi cam place. Știu, probabil vă așteptați la o dezvluire. Ei bine, nu. Ieri mi... articol complet

Pepene galben cu sare și miere

Data:02.07.2012

Am făcut combinația asta într-o zi cu musafiri, niciun desert la îndemână și un pepene nu... articol complet

Fasole frecată cu roșii uscate și ceapă aurie

Data:29.06.2012

Să faci ceapă aurie nu-i greu. În loc să călești ceapa tăiată peștișori, o pui în... articol complet

Prăjitură cu vișine (2)

Data:28.06.2012

Cred că am rupt norma la prăjituri cu vișine în perioada asta. Probabil o să mai fac măcar... articol complet

Ceafa la grătar, un pic altfel (video)

Data:27.06.2012

Acum o săptămână și un pic am ajuns la Bacău. Am trecut de Bacău și m-am tot dus până... articol complet

Morcovul

Data:27.06.2012

…e o legumă românească. Este emoția firească/ Ce o-ncercăm cu toții la teză. Este... articol complet

Salată de cartofi cu ceapă opărită

Data:26.06.2012

Salata asta a ajuns la mine pe o filieră turdeană. E o rețetă veche, cunoscută odinioară de... articol complet

Bureți usturoi cu brânză de capră

Data:25.06.2012

E vremea bureților iar, ar fi și vremea hribelor dacă ar mai ploua nițel prin Ardeal. Venind... articol complet

Prăjitură cu vișine (1)

Data:24.06.2012

Mâine sau marți (depinde de tot felu’ de lucruri) o să postez o rețetă de prăjitură... articol complet

Maramureșenii au cucerit Porolissumul

Data:24.06.2012

Ieri am urcat la Porolissum, castrul roman de pe culmea ce străjuiește Moigradul. Asta-i... articol complet

Salata boeuf revizuită

Data:22.06.2012

Sunt două lucruri care nu-mi plac la salata boeuf: să fie păstoasă (adică legumele și... articol complet

Cu Unisol la Horezu

Data:21.06.2012

De fapt, lângă Horezu. Vedeți în filmul de mai jos ce am gătit acolo și cu cine. Să fiți... articol complet

Fasole

Data:20.06.2012

Din ciclul “să avem habar ce băgăm în gură”, vă ofer o nouă postare... articol complet

De ce și cum gătim legumele la wok

Data:19.06.2012

Wok-ul e tigaia asiatică, ușor bombat sau cu profil conic, de la cultură la cultură sau de la... articol complet

De ce nu avem restaurante cu stele Michelin în România

Data:17.06.2012

Ieri am participat la Michelin Tour, la Poiana Brașov și Prejmer (pe circuit) la invitația... articol complet

Pepenele verde

Data:15.06.2012

Această postare e sponsorizată de farmacia ROOA. Dați un like paginii de Facebook. De acolo... articol complet

Ostropel de pui cu cartofi noi

Data:15.06.2012

Ostropelul de pui e în principiu o mâncare de pui cu sos de roșii. Și alte legume. Există... articol complet

Pască, ceafă la grătar, fasole frecată cu roșii uscate

Data:14.06.2012

Înainte de a vă spune care-i legătura dintre mâncărurile pomenite în titlu, o să vă spun... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]