Retete fara secrete
Desert rapid cu ciocolată
Data:03.12.2015Un amănunt al activităţii noastre de interni la adihadean.ro pe care unii dintre... articol complet
Fasole grasă, dar slabă
Data:02.12.2015Am sărbătorit 1 Decembrie acasă, împreună cu câțiva prieteni cu care am împărțit... articol complet
Prajitură Arlechin
Data:25.11.2015Prăjiturile cu foi sunt probabil cele mai migăloase dulciuri pe care gospodinele le pregătesc... articol complet
Între două războaie nu te plouă
Data:24.11.2015Azi simt nevoia să fac lucrurile pe dos. După ce am adus la temperatura camerei […] The... articol complet
Piept de curcan interbelic
Data:23.11.2015Motto: Ou sont le perje d’anțărț? Stimate cetitorule, Săptămâna de trecu am primit ca... articol complet
Banane prăjite cu sos caramel
Data:18.11.2015Prima întâlnire cu acest desert a fost acum 3-4 ani; mi le lăudase o prietenă […] The... articol complet
Nu vă mai jucaţi cu mâncarea!
Data:17.11.2015Deşi înţeleg nevoia atracţiei vizuale pe care mâncarea trebuie să o exercite asupra... articol complet
Rakott-Krumpli
Data:16.11.2015O mâncare românească prin definiție, așa cum rezultă și din denumire, găteala asta... articol complet
Souffle-ul petrecerii
Data:11.11.2015Sunt multe lucruri care vor dispărea în următorii ani, pe măsură ce generaţia mea va... articol complet
Curmale în bacon
Data:10.11.2015Sunt sigură că și ție, ca și mie, ți se aprind beculețele atunci când auzi […] The... articol complet
Biscuiți de dovleac cu pate de casă
Data:09.11.2015De ceva vreme, în oraşele mari din România s-a redescoperit plăcerea degustării vinurilor... articol complet
Ramen
Data:05.11.2015Ramen-ul nu este o supă, e un simbol și o poveste, un zâmbet uman, ușor […] The post... articol complet
Supă marocană cu linte
Data:04.11.2015În ultimele luni de zile am adoptat un regim de viață usor diferit în sensul […] The... articol complet
Lubenaș cu lapte
Data:28.10.2015În spațiul fascinant al subcarpaților, aparținând teritorial și folcloric Buzăului, se... articol complet
Gem de dovleac și portocale
Data:27.10.2015Fără îndoială că dovleacul e o marcă a anotimpului de toamnă. De la cea mai […] The... articol complet
Dovleacul meu necopt…
Data:26.10.2015Din punct de vedere fizic, orice om devine matur cam pe la 20 de ani. […] The post... articol complet
Colecția toamnă-iarnă la Artizan Pizza
Data:23.10.2015(PUB) Mi-am luat un scurt interviu despre Artizan Pizza, atelierul de pizza cu livrare pe... articol complet
Fericiţi cei lipsiţi de curiozitate…
Data:21.10.2015Foarte mulţi oameni îşi trăiesc viaţa liniştiţi, fără să pună întrebări mari sau... articol complet
Camembert cu gem de gutui
Data:20.10.2015Să tot fie vreo câțiva ani de când am descoperit magia brânzei Camembert în crustă... articol complet
Cotlet de cerb cu gutui
Data:19.10.2015Când toamna capătă o stare romantică, ușor nostalgică, un balans între amintirile ei de... articol complet