Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.07.2013
Oul,zaharul,sarea si laptele se pun intr-un bol (de marime medie) si se omogenizeaza.Se adauga faina si apa minerala si se amesteca foarte bine pana devine un fel de lichid. Aluatul se toarna cu un polonic intr-o tigaie si se lasa 2 min.pe o...
mai multe
publicat la 06.07.2013
Perna ergonomica Karll
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Perie de pantofi
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 18:06
la 10:56
ieri la 08:39
ieri la 08:34
de Retete_gustoase 1
pe 08.04 la 17:22
5 comentarii
4 comentarii
de oanapl 8
3 comentarii
de Criss 6
2 comentarii
7 voturi
5 voturi
4 voturi
3 voturi
UrsanMihaela
MotanLaOale
vasimur
adry88 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
ArianaBala 1
ricamil 1
dannasb 1
liliana114 1
Valclaudia 9
1200 puncte
oanapl 8
1155 puncte
Rocsi 9
248 puncte
Gherca Daniela 5
205 puncte
mena29 1
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Clatite cu gem
Oul,zaharul,sarea si laptele se pun intr-un bol (de marime medie) si se omogenizeaza.Se adauga faina si apa minerala si se amesteca foarte bine pana devine un fel de lichid. Aluatul se toarna cu un polonic intr-o tigaie si se lasa 2 min.pe o...