Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
bucuresti
Bucataras din 07.05.2011
Se coc ardeii , se curata de coaja si de samburi si se dau prin masina de tocat. apoi se pun la foc mic impreuna cu uleiul si se fierb cam 20 de minute, amestecand mereu cu o lingura de lemn. Cand uleiul este deasupra se stinge focul si se...
mai multe
publicat la 10.09.2011
Doare? Lasă, că trece. Din decembrie n-o să te mai doară nimic. Se usucă toate şi cad, ai să vezi.
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Termometru cu ecran LCD
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Taburet pliabil telescopic
Set de 2 recipiente pentru cereale
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
pe 21.11 la 17:39
pe 21.11 la 17:20
de Andra_Constantinescu 6
pe 21.11 la 15:22
de vasimur 4
pe 21.11 la 11:23
pe 21.11 la 11:02
de Adele 4
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Lau
nilguin 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MihaelaB79 1
Emil 1
oanapl 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Sidy 1
203 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Adele 4
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Zacusca de ardei capia
Se coc ardeii , se curata de coaja si de samburi si se dau prin masina de tocat. apoi se pun la foc mic impreuna cu uleiul si se fierb cam 20 de minute, amestecand mereu cu o lingura de lemn. Cand uleiul este deasupra se stinge focul si se...