Cris2711

1

Bucataras
incepator

Cristian-Sibiu

Bucataras din 26.11.2010

RETETE147
PRIETENI138
Retete / Mancaruri de post

Dovlecel scazut

In Mancaruri de post la 17 Aug 2013

Se curata dovleceii de coaja si se taie bucatele ,dupa preferinta. Ceapa se toaca marunt, apoi se caleste intr-o oala de marime mijlocie ,in ulei de masline. Eu am adaugat si o lingurita de boia. Cand s-a calit,se adauga dovlecelul si rosiile. Se adauga sarea,piperul ,usturoiul. Se...

Fasole verde scazuta

In Mancaruri de post la 9 Aug 2013

Ceapa rosie si alba se toaca marunt. Se ia o cratita de 3l in care se pune putin ulei de masline,in care se caleste ceapa. Cand este calita,se adauga legumele,taiate dupa preferinta. Se adauga circa un litru de apa si se lasa sa fiarba. Cand sunt aproape fierte, se adauga fasolea...

Ciorba de varza -de post

In Mancaruri de post la 19 Apr 2013

Se taie ceapa,ardeiul,morcovii,patrunjelul,telina si rosiile in cubulete. Se incinge uleiul de masline ,intr-o oala de 5 l. Cand s-a incins ,se adauga ceapa tocata marunt si se lasa la calit,cand este aurie,se adauga o cana cu apa si se lasa sa fiarba la foc mediu. Dupa 10 minute,se...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 30.10.2017

Aperitiv bilute de branza Feta

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Dacă două chei mici costă cât una mare, iar tu ai o sută de lei, câte chei poţi să faci astfel încât numărul celor mici să fie egal cu al celor mari? Te-ai apucat deja de calculat? Previziunea zilei: astăzi, cineva încearcă să facă mişto de tine. Pe Internet.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]