
publicat la 27.12.2021
publicat la 27.12.2021
publicat la 27.12.2021
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Ciuperci umplute
Se unge o tava cu ulei (36x23 cm).Ciupercile se curata, se spala,se rup coditele.Ungeti cu ulei, ciupercile, iar coditele le taiati marunt. Presarati sare peste ele si puneti coditele tocate, in fiecare palarie. Se face un amestec din : patrunjel tocat marunt ,usturoi zdrobit, sare si 2...
Chiftele de dovlecel
Dovlecelul se curata de seminte cu o lingura si se rade (pe razatoarea cu ochiuri mici), la fel cartoful si morcovul. Se lasa cateva minute, apoi se storc bine. Se pune sare, piper, usturoi maruntit, oul,pesmetul si se pun la prajit (folosind 2 linguri, pentru a face chiftelele), la foc mic....
Dovlecei cu usturoi
Puteti face pentru inceput cantitate mai mica,pentru a vedea daca va plac. Se taie dovleceii rondele de 1 cm grosime, se presara sare si se lasa 30 minute. Se pun pe un servetel pentru a absorbi apa, se dau prin pesmet, apoi prin ou batut (amestecat cu 1/2 lg-ta sare la 2 oua si piper) si se...