cristinamogosoaia

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 09.09.2015

RETETE4
PRIETENI1
Retete

Paine frantuzeasaca

In Piine la 26 Apr 2020

Pentru inceput oparim 20 g faina in 100 ml lapte. Cernem faina de 2 ori si adaugam sarea. Punem drojdia intr-un castron cu cele 2 lingurite zahar. 160 ml lapte il incalzim . Punem 3-4 linguri de lapte cald peste drojdie, alifiem si lasam sa se activeze cam 10 minute.Dupa ce a crescut se...

Branzoaice dulci

In Dulciuri la 14 Sep 2015

Se incalzeste laptele cat sa suporti la mana.Se alifiaza drojdia cu o lingura de zahar si doua,trei de lapte cald.Se presara putina faina si se lasa cam 5 min la dospit.Se amesteca restul de lapte cu zaharul,untul topit,oul,esentele si praful de sare intr-un castron mai mare(eu le-am adaugat in...

Sos de usturoi

In Sosuri la 13 Sep 2015

Asa prepar eu usturoiul pt friptura la gratar. Se piseaza bine usturoiul,sau se rade prin razatoarea mica( eu asa fac). Se freaca cu 1 lingura de ulei si sare pana incepe sa  se lege ca la maioneza. De adauga smantana ,iaurtul si un praf de piper. Pofta buna!

Prajitura cu mere

In Dulciuri la 9 Sep 2015

Se amesteca faina,zaharul si grisul.Se unge tava bine bine cu unt.Se imparte compozitia in 3 parti egale. Tapetam bine tava cu prima parte de amestec.Radem unt deasupra si apasam cu mana sa se preseze un pic.Adaugam o parte din merele calite in prealabil  cu zahar si scortisoara....

Afisate 1 - 4 din 4 retete    

Postari recente

publicat la 26.04.2020

Paine frantuzeasaca

publicat la 14.09.2015

Branzoaice dulci

publicat la 13.09.2015

Sos de usturoi

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]