
publicat la 24.07.2012
publicat la 28.06.2012
publicat la 10.05.2012
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Sirop de ridiche neagra cu miere
Ingrediente 4 ridichi negre miere Mod de preparare Se spala ridichile negre. Se taie un sfert (ca un capac). Se face o scobitura cu un cutit , ca un cosulet trebuie sa iasa si se adauga miere pana aproape sa se umple . Se lasa la macerat cateva ore si se consuma de...
Branza Mascarpone
Pentru ca am facut recent un tiramisu, m-am interesat un pic si despre aceasta minunatie italieneasca numita mascarpone - ingredientul principal in reteta. Mascarpone este o brânză triplu-crema, confecţionata dintr-o smântâna proaspătă, în general, scăzut in...