
publicat la 24.07.2012
publicat la 28.06.2012
publicat la 10.05.2012
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Sirop de ridiche neagra cu miere
Ingrediente 4 ridichi negre miere Mod de preparare Se spala ridichile negre. Se taie un sfert (ca un capac). Se face o scobitura cu un cutit , ca un cosulet trebuie sa iasa si se adauga miere pana aproape sa se umple . Se lasa la macerat cateva ore si se consuma de...
Branza Mascarpone
Pentru ca am facut recent un tiramisu, m-am interesat un pic si despre aceasta minunatie italieneasca numita mascarpone - ingredientul principal in reteta. Mascarpone este o brânză triplu-crema, confecţionata dintr-o smântâna proaspătă, în general, scăzut in...