doinatarcea

1

Bucataras
incepator

Bihor

Bucataras din 28.09.2015

RETETE4
PRIETENI18
Retete

Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci

In Dulciuri la 9 Oct 2015

Reteta de preparare a papanasilor Intr un castron se amesteca branza, grisul, faina,zaharul, ouale, sarea,bicarbonatul si zaharul vanilat. Se obtine un aluat usor de modelat cu mana tapetata cu faina. Aluatul obtinut se imparte in 8 bucati. Luam fiecare bucata si formam din ea cate 2...

Ciorba de cartofi cu smantana si ardei iute

In Supe/Ciorbe la 7 Oct 2015

Curatam ceapa si o taiem cubulete Curatam morcovul si il dam pe razatoarea mare Curatam cartofii si ii taiem cubulete Ardeiul il taiem feliute Punem uleiul intr o oala si calim in el ceapa, ardeiul si morcovul la foc mic 5 minute Adaugam cartofii si 1.5 litri...

Pizza italiana cu aluat crocant, sunca, ciuperci si cascaval

In Pizza la 6 Oct 2015

Drojdia, zaharul, sarea si uleiul de masline se amesteca cu apa calduta si se toarna peste faina. Totul se framanta pana se obtine un aluat elastic. La nevoie se mai poate adauga apa calduta. Aluatul obtinut se lasa la dospit 30 minute. Intindem aluatul in tava iar peste aluat intindem...

Briose

In Prajituri la 6 Oct 2015

Amestecam cu mixerul ouale cu zaharul, adaugam uleiul si jumatate din lapte si mixam. Punem apoi faina cu praful de copt si adaugam treptat restul de lapte. Compozitia optinuta o impartim in doua, intr o parte adaugam visinele iar in cealalta parte adaugam cacaoa si ciocolata taiata bucatele....

Afisate 1 - 4 din 4 retete    

Postari recente

publicat la 06.10.2015

Torturile mele

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]