Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
focsani
Bucataras din 26.05.2010
Luam legumele si le spalam, le asezam in butoias sau ce aveti la indemana, punem frunze de telina, sfecla, hrean, morcov. La 1l apa 1 lg sare, amestecam si punem la fiert, dupa turnam saramura peste muraturi, punem capacul si dam la rece.:)
publicat la 19.05.2019
publicat la 06.12.2018
Stomacul. Mangaie-l, gadila-l, pupa-l pe burtica si mai rasfata-l cu o reteta delicioasa!
Voturi:36
Voturi:86
Voturi:33
In cont 52
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Lumanare parfumata
Perie de pantofi
Termometru cu ecran LCD
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
la 10:34
de Bucataras 6
la 09:35
de laura_n 7
ieri la 16:28
ieri la 11:10
pe 07.02 la 17:14
8 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
9 voturi
7 voturi
6 voturi
mihaelar63
Rocsi
adasev12 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
sis 1
palpabil 1
Panacris 9
2074 puncte
Rocsi 9
356 puncte
vasimur 4
273 puncte
RODIMUR 8
251 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Muraturi
Luam legumele si le spalam, le asezam in butoias sau ce aveti la indemana, punem frunze de telina, sfecla, hrean, morcov. La 1l apa 1 lg sare, amestecam si punem la fiert, dupa turnam saramura peste muraturi, punem capacul si dam la rece.:)