feliciana_maria_1209

1

Bucataras
incepator

Erlangen

Bucataras din 22.10.2010

RETETE2
PRIETENI2
Retete / Mancaruri cu carne

Sarmale

In Mancaruri cu carne la 28 Oct 2010

Luam varza, ii taiem cotorul,dupa care desfacem foaie dupa foaie(vreo 15 foi daca varza este mare).Taiem foile de varza in doua lasand la o parte cotorul sau.... dupa preferinta si le punem in apa daca sunt prea sarate.Restul de varza de taie fideluta si se foloseste pentru a pune pe fundul...

Afisate 1 - 1 din 1 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Iti vei petrece si ziua asta corectand bietii imperfecti care te inconjoara.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

ieri la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]