feliciana_maria_1209

1

Bucataras
incepator

Erlangen

Bucataras din 22.10.2010

RETETE2
PRIETENI2
Retete / Mancaruri cu carne

Sarmale

In Mancaruri cu carne la 28 Oct 2010

Luam varza, ii taiem cotorul,dupa care desfacem foaie dupa foaie(vreo 15 foi daca varza este mare).Taiem foile de varza in doua lasand la o parte cotorul sau.... dupa preferinta si le punem in apa daca sunt prea sarate.Restul de varza de taie fideluta si se foloseste pentru a pune pe fundul...

Afisate 1 - 1 din 1 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Iti vei petrece si ziua asta corectand bietii imperfecti care te inconjoara.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]