florian

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 18.11.2010

RETETE14
PRIETENI6
Retete / Mancaruri cu carne

Pulpă de berbec la tavă

In Oaie la 27 Noi 2010

Vorbim acum de clasicismul bucătăriei greceşti, de vârful piramidei valorice din jurul Mediteranei, de ceea ce este maximum posibil de obţinut după multă filosofare, încercare, risc şi învăţăminte... Ne batem capul cu fel de fel de savantlâcuri în ale...

Leacuri băbeşti

In Pui la 24 Noi 2010

În zile ca asta, era imposibil să nu ne fure răceala sau să nu ne udăm la picioare când mergeam la şcoală...Era frig dimineaţa, era frig în şcoală şi oricâte haine am fi avut, umezeala învingea. În timpul orelor auzeai pretutindeni copii...

Fasole cu ciolan

In Porc la 22 Noi 2010

Pun la înmuiat câteva ore boabele albe, iar apoi la fiert împreună cu un ciolan grăsuţ şi afumat cu măsură. Fac din cuţit o tocătură fixistă din morcovi, ţelină, ceapă, albitură, ardei capia şi roşioare. Las fasolea la fiert şi din când în...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]