trucuri pt frumusete, creme ,produse cosmetice
15.02.2018 / 10:54
Citeaza
Pentru ten foarte ok e crema Timeless. Ajuta la eliminarea ridurilor si confera pielii o elasticitate mai buna.
19.03.2018 / 11:10
Citeaza
Sunt zeci de trucuri ce trebuiesc folosite pentru un ten luminos, dar ideal e ca aceste trucuri sa fie folosite corect.
27.04.2018 / 14:58
Citeaza
Eu nu prea ma omor cu mastile de fata sau tratamente foarte complicate..incerc sa acord cat mai putin timp posibil, dar totusi sa am grija de mine cat de cat mai ales acum cand am inceput sa imbatranesc destul de vizibil. ce v-as putea recomanda, ar fi produsele de la medicalia care au intrat recent pe piata, dar eu le tot comandam din afara. Cremele anti-aging si cele pentru vergeturi sunt chiar ok. Pe restul nu le-am incercat inca.
11.06.2018 / 11:52
Citeazaramoio a spus:
Pentru ten foarte ok e crema Timeless. Ajuta la eliminarea ridurilor si confera pielii o elasticitate mai buna.
Cremele antiimbatranire pot fi utile, dar conteaza destul de mult si sa incercam sa avem o alimentatie cat mai sanatoasa, care sa contina legume si fructe proaspete care au vitaminele necesare sanatatii pielii. Fata de creme care mai au si altfel de ingredienti in compozitie, acestea sunt mai naturale.
Recomandari pentru tine si casa ta
26.09.2018 / 13:54
Citeaza
Pentru frumusete se pot folosi si tot felul de remedii naturale care sa ajute la asa ceva si sa ajute la netezirea pielii.
01.02.2019 / 13:38
Citeaza
Trucurile pentru cresterea elasticitatii pielii sunt eficiente cu conditia sa se respecte si anumite reguli.
05.04.2019 / 13:59
Citeaza
Trucurile pentru infrumusetare pot sa ajute si ma refer aici sa se urmeze un stil de viata adecvat.
01.08.2019 / 10:25
Citeaza
Putem sa ne pastram sanatatea tenului si daca utilizam produse din plante!