Concurs pentru fete
06.02.2010 / 22:37
Citeaza
nah...deci? ca nu-mi place sa stau la rand, is dominanta :))....
06.02.2010 / 22:48
Citeaza
Alex, e ora 9,50 la mine... din ce oras crezi ca scriu?
nu, nu e Roma.
Si da, sunt frumoasa, desteapta, periculoasa, genul de fata despre care iti zicea mama ca-ti pune "poala-n cap" si pentru ea sari la tac-tu la bataie
n-o sa fiu in Bucuresti, ci pe-o plaja unde in februarie e vara, dar sunt convinsa c-o sa ma cauti tu
pe curand!
06.02.2010 / 22:52
Citeaza
Pentru cei care nu ma cunosc foarte bine... nu ma dau la Alex, ci doar ma laud, ca in bancul acela "Blonda, frumoasa, sexy, aventuroasa in pat, vand camion" hai baieti... care participati la concurs? Tinand cont ca cica am 18 ani, astept pustanii sa ma convinga
06.02.2010 / 22:59
Citeaza
draga nu te scuza atata, stii tu...cine se scuza se acuza , deci te-ai inscris si tu in concurs.
eu astept sa-mi scrie alex privat adresa de msn sa o punem de un cyber inainte ca nu mai am rabdare pana aterizeaza, m-au razbit poftele .
Recomandari pentru tine si casa ta
06.02.2010 / 23:01
Citeaza
Alex, eram invidioasa pe astea, Alex, Alex, si eu nu stiam de tine. Dupa cum vezi, noi suntem doua, moldovence vrednice, da, pentru filosofie, vorbesc cu sotu. El oricum, nu se baga la din astea, ii om serios. Da tu di undi esti, Alex, din Dolhasca sau Rediu? Dacaq ma iei si ma duci in capitala... sa scap di Moldova asta si di accent. Mamaaa, o si zici ca-s din Teleorman, dupa accent! Is mai rezervata, la inceput. Da ghini un pic di fasticiala.
06.02.2010 / 23:29
uai, Dany, da' ci-mi faci? eu m-am chinuit si preschimb accientu' , sa par cini nu sint...si tu dai tat din casa! ceapa ta di tradatoari!! eu incercam sa par mai ieducata... da' tu.. nu numa' ca-ti dadusi arama pi fata, ai mai zis si di altili
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Adinuta
Ultima editare: 06.02.2010 23:31:42
06.02.2010 / 23:51
CiteazaAdinuta a spus:
uai, Dany, da' ci-mi faci? eu m-am chinuit si preschimb accientu' , sa par cini nu sint...si tu dai tat din casa! ceapa ta di tradatoari!! eu incercam sa par mai ieducata... da' tu.. nu numa' ca-ti dadusi arama pi fata, ai mai zis si di altili
07.02.2010 / 14:34
Citeazarivka a spus:
la o parte suratelor!!! alex darling...ai msn?
vaaai, Rivka, moooor aici!!!
go for it, girl!!
07.02.2010 / 15:03
Citeaza
Da Alex nu mai apare? Ca vrea si sotul sa stea la un pahar de filosofeala!
07.02.2010 / 15:50
Citeazadanygospodina a spus:
nu,mah!Alex bagat zazanie intre noi, ne-a facut sa ne luam de par pt el)) si a disparut
07.02.2010 / 15:50
danygospodina a spus:
mai,dar daca tot e in zona sotul tau,da-mi-l mie la filozofeala,ce?numa' alex e bun?io nu?)))
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de gaby_d
Ultima editare: 07.02.2010 16:09:32