
publicat la 26.10.2016
publicat la 15.10.2016
publicat la 10.11.2015
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Mancarica de fasole
Am curatit cepele , le am taiat marunt si le -am calit intr-o cratita cu ulei incins . Am calit ceapa 2-3 min dupa care am adaugat cele 2 cani de apa si am lasat sa fiarba circa 10 min . Am adaugat cele 5 linguri de suc de rosii( puteti pune si mai mult, depinde de fiecare cum ii...
Ciuperci champions in suc de rosii
Cele 4 cepe se curata , se spala si se taie marunt , le adaugam in uleiul incins. Lasam sa se caleasca max 2-3 min , intre timp taiem si ardeiul rosu marunt , il adaugam peste ceapa , amestecam dupa care adaugam 2-3 cani de apa si lasam sa fiarba in jur de 10 min . Intre timp...