Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Poiana Mare
Bucataras din 14.02.2014
Se freaca uleiul cu zaharul, se adauga cate un ou si se amesteca mereu. Se pune un varf de cutit de amoniac stins, ciocolata maruntita, iar apoi treptat incorporam faina. Se pune in tava gogoloaie mici. Le lasam pana se rumenesc putin.
publicat la 31.01.2016
publicat la 03.05.2014
publicat la 18.02.2014
Curioasa din fire, azi nu te multumesti pana nu ajungi la miezul unui subiect sau al unei probleme
Voturi:49
Voturi:20
Voturi:33
In cont 2
Set de 4 pahare de whisky
Ciocan pentru carne
Pensula de patiserie
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Tava pentru servire Jalz Jalz
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:24
pe 13.06 la 18:21
pe 13.06 la 11:01
pe 13.06 la 08:32
pe 12.06 la 10:52
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
Bucataras
Sidy
Aletta 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
gpspeed 1
irina23 1
Rocsi 9
1252 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Constelatialeu 9
vasimur 4
196 puncte
RODIMUR 8
186 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Fursecuri cu ciocolata
Se freaca uleiul cu zaharul, se adauga cate un ou si se amesteca mereu. Se pune un varf de cutit de amoniac stins, ciocolata maruntita, iar apoi treptat incorporam faina. Se pune in tava gogoloaie mici. Le lasam pana se rumenesc putin.