Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
cerchezu ,jud. constanta
Bucataras din 29.12.2011
puiul (din magazin, nu "de curte" !)se decongeleaza,se spoala foarte bine,apoi se lasa cam 1/2 ora la scurs, in pozitie verticala se deschide focul la cuptor,pentru a se preincalzi intr-o tava mare- cam cat tava patrata de la aragaz -se...
mai multe
publicat la 29.12.2011
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 4 pahare de whisky
Set de 250 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:44
ieri la 08:05
pe 09.09 la 10:55
pe 08.09 la 07:47
pe 06.09 la 09:41
de vasimur 4
5 comentarii
4 comentarii
de RODIMUR 8
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
MotanLaOale
RODIMUR
stratulatgeorgiana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
crinutz 1
hashul 1
angy2007 1
MirelaGrigore 1
RODIMUR 8
911 puncte
vasimur 4
616 puncte
abstract01 1
500 puncte
mihaelar63 9
307 puncte
Caty 3
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
pui pe sare
puiul (din magazin, nu "de curte" !)se decongeleaza,se spoala foarte bine,apoi se lasa cam 1/2 ora la scurs, in pozitie verticala se deschide focul la cuptor,pentru a se preincalzi intr-o tava mare- cam cat tava patrata de la aragaz -se...