Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.03.2014
Se bat albusurile cu un praf de sare si cand incepe sa se formeze o spuma se adauga treptat zaharul, exact ca la bezea. La sfarsit, cand spuma este gata, adica intorci castronul si nu cade si are o consistenta cremoasa si lucioasa, adaugam otetul...
mai multe
publicat la 13.04.2014
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Pensula de patiserie
Set de 250 forme pentru briose
Taburet pliabil telescopic
Placa de tocat fata-verso
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:35
ieri la 08:11
de Constelatialeu 9
pe 12.10 la 09:44
pe 10.10 la 15:53
pe 10.10 la 15:23
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Bucataras
MotanLaOale
RODIMUR
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
diverse (9 imagini)