Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.03.2014
Se bat albusurile cu un praf de sare si cand incepe sa se formeze o spuma se adauga treptat zaharul, exact ca la bezea. La sfarsit, cand spuma este gata, adica intorci castronul si nu cade si are o consistenta cremoasa si lucioasa, adaugam otetul...
mai multe
publicat la 13.04.2014
Set de 4 pahare de whisky
Set de 2 incaltatoare
Coaster extensibil Cook Concept
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Termometru cu ecran LCD
Perie de pantofi
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 17:01
la 16:32
la 12:06
ieri la 11:14
pe 05.11 la 11:02
de Constelatialeu 9
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
vasimur
David4 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
diverse (9 imagini)