Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.10.2013
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.
mai multe
publicat la 29.10.2013
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de 10 forme pentru briose
Set de 2 teluri Kasahome
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 10:50
de Panacris 9
ieri la 09:30
pe 29.01 la 10:52
pe 28.01 la 08:55
pe 27.01 la 14:58
de Constelatialeu 9
9 comentarii
de oanapl 7
8 comentarii
7 comentarii
6 comentarii
8 voturi
7 voturi
de RODIMUR 8
RODIMUR
Lau
La Ancuta 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
luminitzaschiau 1
amalia_84 1
oanapl 7
4301 puncte
Panacris 9
1462 puncte
mihaelar63 9
1183 puncte
Mitinita 7
1100 puncte
MotanLaOale 8
1087 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis cu crema de branza
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.