Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.10.2013
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.
mai multe
publicat la 29.10.2013
Veioza OSVINO, LED
Placa de tocat fata-verso
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Lumanare parfumata
Set de 2 borcane de depozitare
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
pe 28.02 la 16:07
de Bucataras 6
pe 28.02 la 14:11
pe 28.02 la 11:45
pe 28.02 la 10:23
pe 27.02 la 09:02
de Rocsi 9
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
Bucataras
RODIMUR
Zizuka
vasimur
alinutzika 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
alinutza1983 1
dany3la 1
MinoPh 1
Rocsi 9
2238 puncte
Panacris 9
1837 puncte
RODIMUR 8
1195 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
abstract01 1
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis cu crema de branza
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.