Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.10.2013
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.
mai multe
publicat la 29.10.2013
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Taburet pliabil telescopic
Rola de folie pentru prajituri
Set de 3 boluri Ellenge
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Caty 3
la 10:43
de Bucataras 8
la 08:09
ieri la 07:33
pe 18.08 la 11:29
pe 18.08 la 09:04
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
Caty
RODIMUR
yammy 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Nadyne 1
AdyNA_RadU 1
sebirizescu 1
ancuta 1
x_plane 1
bibi2085 1
MotanLaOale 8
1165 puncte
Caty 3
1126 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mihaelar63 9
209 puncte
Sidy 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis cu crema de branza
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.