Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.10.2013
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.
publicat la 29.10.2013
Lumanare parfumata
Veioza OSVINO, LED
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Pensula de patiserie
Set de 3 boluri Ellenge
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
pe 16.05 la 15:38
pe 16.05 la 15:23
pe 16.05 la 10:58
pe 15.05 la 08:58
de RODIMUR 8
pe 14.05 la 18:50
6 comentarii
de oanapl 8
4 comentarii
de Catalina L 8
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
vasimur
raluca95 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
AlexJ 1
onuta 1
oanapl 8
2060 puncte
Catalina L 8
1577 puncte
vasimur 4
1245 puncte
Andra_Constantinescu 6
1200 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis cu crema de branza
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.