Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.10.2013
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.
publicat la 29.10.2013
Unghiera BISALUO
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Tava pentru servire Jalz Jalz
Suport pentru ustensile de bucatarie
Perie de pantofi
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:56
de Rocsi 9
ieri la 20:26
de laura_n 7
ieri la 11:51
ieri la 10:32
pe 21.02 la 14:01
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
de Panacris 9
RODIMUR
Rocsi
iry-gabriela 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Alina26 1
SENO 1
Andreea_Mario 1
Jullya 1
emilbigiu 1
pasiibucatariei 1
Rocsi 9
2238 puncte
Panacris 9
1837 puncte
RODIMUR 8
1195 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
abstract01 1
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis cu crema de branza
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.