
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
mazare cu carnaciori
Se taie ceapa se caleste putin in ulei,pana ce devine transparenta dupa care se adauga ardeiul, si rosia.Se taie carnaciorii feli mai groase si se adauga peste legume dupa care se adauga apa.Se lasa la fiert aprox. 10 minute dupa care se adauga mazarea.La sfarsit se adauga smantana sare, piper si...
Snitel din piept de curcan
Se taie pieptul de curcan si se bate cu ciocanul de snitel. Se amesteca ouale cu faina, sarea piperul si putin lapte(se foloseste lapte pentru a fi mai pufoasa compozitia). Se dau bucatile de curcan prin faina si apoi prin compozitia pregatita si se prajesc in ulei incins pana prind o culoare aurie.
Barcute de dovlecel
Cureti dovleceii, ii tai pe jumatate (pe lung),scobesti samburii din interior si ii asezi in tava. Speli ficatelul de pasare si pui cate doua bucatele de ficatel in fiecare jumatate de dovlecel curatat, peste ficatel asezi legumele mexicane, usturoiul pisat, sare, piper iar deasupra razi cascaval...
Amintiri din copilarie sarmalute cu varza dulce si smantana
Se taie ceapa, si mararul marunt. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pune ceapa la calit 2-3 min, apoi se adauga orezul spalat si scurs si se lasa la calit tot 2-3 min.Se pune sare, piper si mararul tocat, se amesteca bine, se adauga carnea tocata si 3-4 linguri de pasta de rosii.Se amesteca...