Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.03.2011
Pentru a prepara decorul din smantana, avem nevoie de o tava in care punem o folie de plastic si punem intr-un strat uniform smantana si o punem in congelator.Amestecam pentru inceput zaharul cu pudra salap foarte bine, dupa care le punem...
mai multe
publicat la 22.10.2014
Voturi:28
Lumanare parfumata
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 2 teluri Kasahome
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Caty 3
la 11:29
de Bucataras 8
la 09:04
pe 15.08 la 12:51
pe 15.08 la 10:21
pe 15.08 la 10:05
5 comentarii
3 comentarii
de laura_n 7
4 voturi
RODIMUR
vasimur
Caty
diana91paris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
BucatarialuiDodo 1
Ruxi92 1
RODIMUR 8
1172 puncte
Valclaudia 9
300 puncte
Andra_Constantinescu 6
vasimur 4
207 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
"AkbarMashti" Inghetata traditionala Iraniana cu shofran,fistic si apa de trandafir.
Pentru a prepara decorul din smantana, avem nevoie de o tava in care punem o folie de plastic si punem intr-un strat uniform smantana si o punem in congelator.Amestecam pentru inceput zaharul cu pudra salap foarte bine, dupa care le punem...