Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
S-V
Bucataras din 18.05.2013
Spargem ouale si le punem in vas cu tot cu cele 3 linguri de zahar si le batem bine. In continuare adaugam faina si praful de copt si adaugam zmeura si jumatate din toata ciocolata. Ungem formele cu ulei si turnam aluatul in forme, presaram nuca...
mai multe
publicat la 18.05.2013
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Pensula de patiserie
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Tava pentru servire Jalz Jalz
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:51
de Panacris 9
ieri la 14:48
ieri la 10:44
de bucatarasa 1
pe 19.11 la 20:43
pe 19.11 la 20:36
de oanapl 7
6 comentarii
5 comentarii
de Caty 3
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
RODIMUR
nyana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
gabrielasfechis 1
Gabbo 1
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Briose cu ciocolata si zmeura
Spargem ouale si le punem in vas cu tot cu cele 3 linguri de zahar si le batem bine. In continuare adaugam faina si praful de copt si adaugam zmeura si jumatate din toata ciocolata. Ungem formele cu ulei si turnam aluatul in forme, presaram nuca...