publicat la 09.11.2011
publicat la 09.11.2011
publicat la 09.11.2011
Ești un artist, îți place să redecorezi, dar cei din familie se plâng tot mai des că descoperă obiecte pierdute în acvariul peștilor, cărți in frigider și tacâmuri în șifoier. Poate e timpul să îți temperezi un pic elanul artistic.
Bucataras.ro
[email protected]
Telinessia alcoolica sau tocana de carne cu telina si vin
Morcovii si telina se taie bucati nu foarte mici. Se taie carnea fasii groase de 1 cm sau 1,5 cm. Se incinge uleiul intr-o oala incapatoare. Carnea se pune in uleiul incins si se prajeste cam 5 minute ( pe masura ce sta pe foc isi lasa zeama asa ca nu mai se prajeste de la un moment...
Pui cu sos de prune si crema de branza
Pregatirea puiului: Se taie marunt ceapa si se zdrobeste usturoiul Se amesteca toate ingrediente si se lasa puiul la macerat in sosul rezultat la rece aprox. 4 ore. Se incinge cuptorul la 250 de grade Celsius. Puiul se scoate din marinada si se pune intr-o tava unsa cu ulei. Se...
Purcelus cu lamaie si mere
Carnea de taie felii de 1 cm grosime. Lamaile se storc. Vinul se amesteca cu piperul, 3/4 din sucul lamailor, 4 mere rase + cojile lor, sare. Se amesteca cu carnea de porc si se lasa 4 ore la frigider. Celelalte 6 mere se vor taia in doua, li se vor scoate semintele si apoi fiecare...