lili2010

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 28.04.2010

RETETE23
PRIETENI3
Retete / Aperitive / Garnituri

Tarta "Ratatouille"

In Aperitive / Garnituri la 18 Mar 2011

Am curat ceapa si am tocat-o julien. Celelalte legume le-am spalat si tocat. Am pus la calit in ulei ceapa si ardeiul gras.Am adaugat apoi cuburile de vanata si dovlecel. Eu am pus si cateva bucatele de friptura de curcan ramasa,apoi am adaugat rosia taiata felii. Am asezonat cu...

Tarta cu spanac si branza proapata

In Aperitive / Garnituri la 2 Oct 2010

Am tocat ceapa si ardeiul gras si le-am pus sa se rumeneasca in tigaie cu putin ulei. Spanacul l-am spalat bine ,l-am lasat sa se scurga si l-am taiat grosier si l-am adaugat si pe el in tigaie cat sa se inmoaie. Am sarat,piperat,am luat tigaia de pe foc si am adaugat branza proaspata...

Tarta cu rosii si brânza

In Aperitive / Garnituri la 2 Oct 2010

Se aseaza aluatul intr-o forma de tarta sau un vas care merge la cuptor,se inteapa aluatul din loc in loc. Se unge suprafata tartei cu mustar si se aseaza apoi felii de branza peste care smantana si jambonul sau sunca taiata feliute. Se taie rosiile rondele si se acopera suprafata tartei....

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 20.11.2011

Macarons cu lamâie si mac

publicat la 17.09.2011

"INDIENELE" mele cu frisca

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Azi va fi o zi trista. Vei ajunge in Africa şi cineva din grupul tau va uita tirbusonul acasa. Va trebui sa supravietuiesti numai cu apa si mancare :(.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de casă, cu coajă crocantă și miez pufos - Rețeta simplă de post

pe 21.03 la 15:03

Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente

pe 21.03 la 14:02

Mâncare de praz cu orez și măsline - Rețeta gustoasă de post

pe 21.03 la 10:21

Humus clasic - Reteta gustoasa de casa

pe 20.03 la 17:01

Cantuccini cu migdale - Crocanti si deliciosi

pe 20.03 la 16:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]