Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Cluj
Bucataras din 10.07.2010
Procedeul e foarte simplu: facem ceaiul de menta si il indulcim, dupa care il lasam sa se raceasca. Doua felii de carambola le taiem bucati, iar restul le adaugam intregi. Adaugam gheata si se poate servi. Se decoreaza cu frunzulite de menta
Voturi:20
Voturi:4
In cont 29
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Rocsi 9
ieri la 20:10
de Bucataras 8
ieri la 11:23
pe 25.10 la 21:36
pe 24.10 la 16:29
pe 24.10 la 11:26
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Rocsi
Nepotii_si_bunica 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
vik 1
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Carambola Iced Tea
Procedeul e foarte simplu: facem ceaiul de menta si il indulcim, dupa care il lasam sa se raceasca. Doua felii de carambola le taiem bucati, iar restul le adaugam intregi. Adaugam gheata si se poate servi. Se decoreaza cu frunzulite de menta