Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 16.02.2014
Se curata anghinarele,eliminand frunzele exterioare(pana se ajunge la cele moi),se lasa si 2 cm. din tulpina,apoi se taie varful.De asemenea se curata partea interioara a florii de anghinare,eliminand puful si frunzele care au spini.Dupa acest...
mai multe
publicat la 16.02.2014
Continui sa culegi roadele muncii depuse in anii precedenti
Taietor de pizza
Lumanare parfumata
Perna ergonomica Karll
Pensula de patiserie
Ciocan pentru carne
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:44
ieri la 08:05
pe 09.09 la 10:55
pe 08.09 la 07:47
pe 06.09 la 09:41
de vasimur 4
5 comentarii
4 comentarii
de RODIMUR 8
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
vasimur
Bucataras
stratulatgeorgiana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
crinutz 1
hashul 1
angy2007 1
MirelaGrigore 1
RODIMUR 8
911 puncte
vasimur 4
616 puncte
abstract01 1
500 puncte
mihaelar63 9
307 puncte
Caty 3
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!