Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 16.02.2014
Se curata anghinarele,eliminand frunzele exterioare(pana se ajunge la cele moi),se lasa si 2 cm. din tulpina,apoi se taie varful.De asemenea se curata partea interioara a florii de anghinare,eliminand puful si frunzele care au spini.Dupa acest...
mai multe
publicat la 16.02.2014
Puneţi degetul pe rană şi apăsaţi. Dacă faceţi totul corect, o să îl doară şi mai tare.
Set de 10 forme pentru briose
Lumanare parfumata
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Taietor de pizza
Unghiera BISALUO
Suport pentru ustensile de bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:37
pe 02.12 la 14:34
pe 02.12 la 11:12
pe 01.12 la 10:57
pe 30.11 la 06:56
de Rocsi 9
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
cristinne 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
aurelya68 1
Rocsi 9
511 puncte
abstract01 1
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
145 puncte
vasimur 4
133 puncte
Adele 4
128 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!