Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 04.07.2011
Se curata pipotele si inimile, apoi le spalam. Se pun intr-o tigaie adanca cu uleiul, catelul de usturoi si foile de dafin, sare, piper. Se lasa la fiert la foc mic cu capac peste tigaie. Lasam la inabusit pana sunt fierte. Mai adaugam putina apa...
mai multe
publicat la 01.11.2011
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Taietor de pizza
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 15:45
de Bucataras 6
la 10:02
ieri la 14:52
ieri la 13:28
ieri la 10:54
4 comentarii
3 comentarii
4 voturi
de laura_n 7
- Andreea -
MotanLaOale
vasimur
mihaelalalala 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
C_Luana_M 1
Rocsi 9
1305 puncte
oanapl 8
1209 puncte
mihaelar63 9
228 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
vasimur 4
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pajuee (Mancare cu ardei capia si inimi)
Se curata pipotele si inimile, apoi le spalam. Se pun intr-o tigaie adanca cu uleiul, catelul de usturoi si foile de dafin, sare, piper. Se lasa la fiert la foc mic cu capac peste tigaie. Lasam la inabusit pana sunt fierte. Mai adaugam putina apa...