![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
publicat la 10.04.2016
publicat la 27.03.2016
publicat la 07.01.2016
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Salata de vinete cu ceapa
Daca folosesti vinete congelate, lasa-le la decongelat intr-o sita pentru a se scurge zeama. Daca coci vinete proaspete, acestea se inteapa pe toata suprafata cu o furculita, altfel vor exploda in cuptor. Se aseaza in tava cuptorului pe care am pus hartie de copt. Se dau la cuptor Le...
Salata à la russe
Taiem castravetii cubulete mici si-i punem la scurs, intr-o strecuratoare. Aceasta operatiune se face cu o seara dianintea zilei in care se va pregati salata, ca sa se scurga bine toata zeama. Scurgem zeama din conserva de mazare, punem boabele intr-o strecuratoare si dam deoparte....