Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 14.11.2014
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...
publicat la 16.11.2014
Ai probleme în carieră? Ieși repede din ea și exploatează altceva. Sau pe altcineva.
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 2 recipiente pentru cereale
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de oanapl 8
la 14:02
de Bucataras 6
pe 09.05 la 09:58
pe 09.05 la 09:43
pe 09.05 la 09:26
pe 08.05 la 08:12
6 comentarii
de vasimur 4
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
Rocsi
oanapl
28_andreea 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1543 puncte
vasimur 4
1192 puncte
Andra_Constantinescu 6
1000 puncte
RODIMUR 8
221 puncte
Sidy 4
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Știucă umplută
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...