Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 14.11.2014
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...
publicat la 16.11.2014
Astazi reusesti sa iti uiti iarasi PIN-ul. Noroc cu astrele ca te ajuta si ti-l zic. Acesta este ****.
Set de 4 pahare de whisky
Taburet pliabil telescopic
Rola de folie pentru prajituri
Pensula de patiserie
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Termometru cu ecran LCD
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:21
de Rocsi 9
ieri la 20:34
de Retete_gustoase 1
ieri la 16:12
ieri la 13:24
ieri la 10:52
6 comentarii
4 comentarii
de Constelatialeu 9
3 comentarii
7 voturi
5 voturi
4 voturi
vasimur
danas 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
2418 puncte
Merisor 9
1300 puncte
RODIMUR 8
1146 puncte
Panacris 9
259 puncte
vasimur 4
253 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Știucă umplută
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...