publicat la 11.09.2011
publicat la 11.09.2011
Eşti o stâncă. Eşti de neclintit. Mâna ta dreaptă e un paloş imbatabil Mâna ta stîngă e un sceptru de aur bătut cu diamante. Creierul tău este... (Aici te lăsăm pe tine să completezi, noi ne-am gândit că e prea de tot...)
Bucataras.ro
[email protected]
Tarta cu branza dulce si zmeura
Se bat ouale cu zaharul cu mixerul. Se adauga branzica, zaharul vanilat, iaurtul si faina. Apoi se adauga praful de copt si lichiorul. Tava se unge cu unt, se toarna compozitia si se pune deasupra zmeura. Se baga in cuptorul preincalzit pentru 30-40 minute.
Tarta cu piersici
Se unge forma cu unt peste care se presara 2 linguri de zahar. Se taie piersicile felii si se aranjeaza in forma de tarta ca o floare. Se introduce in cuptor pentru circa 10 minute. Blatul- Se mixeaza cele 4 oua cu cele 8 linguri de zahar ramase pana se dubleaza in volum. Se...