publicat la 28.05.2016
publicat la 28.05.2016
publicat la 21.05.2016
Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!
Bucataras.ro
[email protected]
Rondele de rechin cu orez si sos de smantana
Rondele de rechin: Usturoiul,lamaia si 50-75 ml apa le punem intr-un vas si le pasam cu ajutorul mixerului vertical sau al robotului.Spalam rondelele de rechin si le stergem cu ajutorul unui prosop de bucatarie,apoi le punem intr-un vas peste care turnam compozitia cu lamaie.Lasam la...
Macrou umplut
Pestele il spalam,il curatam in interior,apoi il punem pe o suprafata dreapta si il apasam cu podul palmei pentru a se desprinde carnea mai usor de pe piele.Taiem in jurul capului si pe burta,iar cu ajutorul unei linguri scoatem toata carnea,inclusiv sira spinarii,avand grija sa lasam un pic...
Cod invelit in cartofi
Pregatim marinata amestecand ingredientele.Spalam pestele,il punem intr-un vas si turnam 3/4 din marinata peste el.Cartofii ii curatam,ii spalam si ii dam taiem felii subtiri de tot,aproape transparente,apoi ii punem in alt vas si turnam restul de marinata peste ei.Lasam totul la marinat cca...
Peste in marinata de usturoi
Daca aveti file de peste il puneti la fiert in apa cu sare si vin pana este gatit complet. Daca aveti peste cu oase il puneti la fiert in apa cu sare, il fierbeti pana se albeste carnea un pic, il scoateti pe un tocator, ii curatati oasele, adaugati vinul si il puneti inapoi pana este fiert...