publicat la 21.02.2024
publicat la 21.02.2024
publicat la 21.02.2024
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Socata
Pentru aceasta cantitate este nevoie de un borcan de 10 litri. Daca nu aveti borcan asa mare, se poate folosi o oala de 10 litri (cum e si cazul meu). Intr-o oala mai mica se pune pe foc 3 litri de apa impreuna cu zaharul si zeama de la o lamaie. Se lasa sa fiarba 15 minute pentru a se...
Milkshake cu visine
Visinele se spala si se scot samburii. Banana se curata si se taie rondele. Se pune in blender laptele apoi bucatile de banana, visinele, ciocolata si menta si se mixeaza pana obtinem o compozitie omogena. Se toarna intr-un pahar, se orneaza cu menta si se serveste. Pofta buna!
Cafea spumoasa
Se dizolva cafeaua cu zaharul in 20ml apa fierbinte si se freaca pana isi schimba culoarea. Se pune in doua pahare acest amestec, se toarna apa rece cat sa se umple un sfert din pahar. Gheata se zdrobeste bine la blender si se imparte in cele doua pahare. Frisca se bate cu esenta de...
Nectar de fructe exotice
Am spalat fructele. Grapefruit-urile le-am stors iar mango si banana le-am dat la robot pana s-au facut ca pireul. In doua pahare am pus sucul de gref. Am adaugat cate o lgt de miere de albine si am amestecat pana s-a dizolvat mierea. Am pus cate 5-6 lgt din pireul de mango si banana, am...