publicat la 23.10.2024
publicat la 22.10.2024
publicat la 02.04.2024
Cauţi o idee de cadou pentru apropiata aniversare a soacrei tale. Te-ai gândit că un aruncător de flăcări poate fi o jucărie cu adevărat memorabilă? Mai ales dacă-i inversezi un pic două piese…
Bucataras.ro
[email protected]
Paste coquillettes cu mazare si bacon
Pentru inceput punem untul intr-o tigaie si cand s-a incalzit punem baconul, prajim 1-2 minute, adaugam ceapa taiata marunt si cand s-a inmuiat punem smantana de gatit, mazarea scursa de apa ei si o cana mare de apa, potrivim de sare si piper si lasam sa fiarba la foc mic pana scade tot lichidul...
Paste (penne) cu bacon, mazare si suc de rosii
Pentru inceput punem la incins uleiul, adaugam ceapa taiata marunt, iar cand s-a inmuiat punem baconul taiat fasii mici, boiaua si lasam sa scada toata apa, amestecand din cand in cand. Adaugam si sucul de rosii, mazarea si apa, acoperim cu capac si lasam sa fiarba la foc incet...
Paste cu bacon si mozzarella
Intr-o tigaie punem la incins uleiul de masline, calim ceapa taiata marunt si condimentam cu piri piri (optional) timp de 1 minut. Cand ceapa s-a inmuiat, adaugam baconul si amestecam din cand in cand cateva minute, apoi turnam sosul de rosii si apa, amestecam din nou si lasam...
Canellonni din carne de pui
Intr-o tigaie punem cateva linguri de ulei, iar cand s-a incins, adaugam ceapa, morcovul si usturoiul taiate marunt, amestecam usor cateva minute, dupa care punem si pieptul de pui tocat, (eu l-am dat prin blender) si amestecam din nou atat cat sa se prajeasca. Peste aceste ingrediente turnam apa...
Lasagna cu foi de casa - Reteta savuroasa cu sos ragu
Iata cum se prepara Lasagna cu foi de casa - Reteta savuroasa cu sos ragu Pentru sosul Ragu: Intr-o tigaie, calim in uleiul incins ceapa taiata marunt si usturoiul taiat felii, adaugam carnea si lasam pe foc amestecand din cand in cand pana observam ca s-a separat carnea. Pe urma...
Paste Carbonara
Intr-o oala mai mare punem apa cu sare, iar din momentul cand a inceput sa fiarba, adaugam spaghetele pe care le lasam sa fiarba cca.8-10 minute conform intructiunilor de pe ambalaj. Intre timp, punem uleiul la incins si prajim baconul (pe care...
Spaghete cu bacon si sos bolognese
Pastele le fierbem in apa cu sare 8-10 minute din momentul cand a inceput sa fiarba apa. Intr-o tigaie calim ceapa si ardeiul taiate marunt, adaugam baconul si prajim cateva minute, amestecand din cand in cand. Sosul bolognese il amestecam cu o cescuta de apa si il rasturnam peste bacon,...
Cannelloni cu spanac, ricotta, suc de rosii si sos Bechamel
Spanacul il spalam bine si il punem la fiert in apa cu sare pana se inmoaie, adica il oparim cateva minute. Ceapa si usturoiul le calim in ulei cateva minute, peste acestea adaugam spanacul scurs de apa si mai lasam...
Budinca de paste cu branza dulce
Fierbem spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp branza o amestecam cu putina sare, ouale, zaharul , vanilia si umplem cannelloni pe care le punem intr-un vas uns cu unt. Din restul umpluturii punem smantana si laptele si le amestecam cu spaghetele scurse de apa. Turnam...
Cannelloni alla Bolognese cu sos Bechamel
Pentru inceput pregatim sosul bolognese: Intr-o tigaie punem uleiul, iar cand s-a incins punem ceapa si morcovul taiate marunt, apoi peste legume am pus carnea, am amestecat pana s-a patruns bine, apoi apa si am lasat sa fiarba pana s-a evaporat toata. Peste carne am pus sosul de rosii, sare,...
Paste Carbonara
Intr-o tigaie am pus baconul, iar cand s-a prajit bine am pus ceapa si usturoiul taiat marunt, mai lasam 1 minut si inchidem focul si scoatem pe o farfurie. Smantana o amestecam cu galbenusurile de ou si o condimentam cu sare, peste punem baconul prajit, iar mozzarella o taiel bucati medii....