
publicat la 23.11.2013
publicat la 19.10.2013
publicat la 17.10.2013
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Ciuperci umplute
La ciupercute luam coditele si le tocam marunt. Palariutele le punem intr-o tava cu folie de aluminiu cu fata in sus. Stropim atat tava cat si ciupercutele cu ulei de masline. Ciupercutele le calim impreuna cu ardeii, morcovii si ceapa. La sfarsit punem si oul pe care il amestecam cu...
Tortilla spaniola
Cartofii se spala, se curata de coaja si se taie feliute ff mici si ff subtiri. Ceapa se taie si ea fff mic. Cele 6 oua se bat separat cu sare si piper. Cartofii se calesc separat si se scot intr-un vas. Ceapa se caleste separat si se scot intr-un vas. Se amesteca ceapa si cartofii deja...