Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Targoviste
Bucataras din 21.10.2010
se pune uleiul tot intr-un vas,se aDauga ouale crude,mustarul si sarea si se incepe mixarea. veti fi uimite cat de repede se face,iese foarte spumoasa si alba ca cea de la magazin.
publicat la 01.09.2011
Astazi nu am prea multe sa-ti spun. Retine doar ca "un prieten bun face mai mult decat o punga cu galbeni"
Voturi:14
Voturi:7
Voturi:18
In cont 29
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 12:03
ieri la 11:31
ieri la 10:52
ieri la 09:20
ieri la 08:25
5 comentarii
4 comentarii
de oanapl 8
8 voturi
7 voturi
6 voturi
vasimur
Adele
Bucataras
Rocsi 9
351 puncte
vasimur 4
317 puncte
oanapl 8
230 puncte
mihaelar63 9
223 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Maioneza de casa
se pune uleiul tot intr-un vas,se aDauga ouale crude,mustarul si sarea si se incepe mixarea. veti fi uimite cat de repede se face,iese foarte spumoasa si alba ca cea de la magazin.