Lia_

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 02.08.2013

RETETE143
PRIETENI179

Draga Lia, imi cer scuze ca am intarziat cu raspunsul la intrebarea ta.In Iordania si tarile arabe s-a sarbatorit Eid al Fitr-sarbatoarea de incheiere a postului ramadanului si zilele care au urmat am avut mult de lucru; abia azi am intrat pe bacataras.ro. Mastica este o raşina obtinuta din copacul mastic sau Pistacia lentiscus. Mai este cunoscuta sub numele de “guma araba” sau “guma iemeneza”. Forma lichida se usuca la soare pentru a se obtine granulele solide. In Grecia mai este cunoscuta sub numele de “ lacrimile de Chios”, fiind produsa in aceasta insula. Cand se mesteca, granulele se inmoaie si devin ca o guma de mestecat. Gustul este la inceput amarui, dar ulterior se transforma intr-o aroma de pin sau de cedru. Una din primele utilizari culinare a fost cea de guma de mestecat. In tarile arabe din Orientul Mijlociu este folosita in prepararea inghetatelor, a sosurilor,a gemurilor,a afumaturilor.

 
Camara Bucatarasilor

In cont 23

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]