
publicat la 06.08.2014
publicat la 10.07.2014
publicat la 10.07.2014
Ai trecut de vârsta la care erai sigur că în dulapul cu haine sau sub pat se ascunde un monstru, însă venirea ta acasă cu două ore mai devreme îţi poate rezerva o mare surpriză legată de acest subiect.
Bucataras.ro
[email protected]
Pachetele cu branza
Decongelam aluatul, il intindem cu sucitorul si decupam patrate. Se procedeaza identic cu fiecare patrat de aluat . Se pun la cuptor foc potrivit pt cca 15-20 min
Saratele cu cascaval
Aluatul se dezgheata Pe masa infainata intindem aluatul Ungem cu oul batut bine Repartiam cascavalul Taiem in fasii de aprox 3 -4 cm si rulam sub forma de spirala Dam la cuptor pt cca 10-15 min
Cascaval de casa
Branza de vaca se pune in laptele ce fierbe apoi se pune la scurs. Dupa ce s-a scurs bine se amesteca cu branza de oi, bicarbonatul de sodiu si sarea. Untul se topeste si apoi peste el se adauga branza se amesteca pana ce rezulta o pasta ce se intinde,se rastoarna intr-o oala si se lasa la...