Pushaa

1

Bucataras
incepator

Galati

Bucataras din 14.12.2013

RETETE41
PRIETENI131
Retete

Omleta cu ceapa verde si ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 12 Ian 2014

Curatam ceapa si ceapa verde si o tocam marunt. Ciupercile le spalam si le taiem feliute. Intr-o tigaie punem cele 2 linguri de ulei si calim ceapa. Cand incepe sa se prajeasca ceapa adaugam ciupercile si ceapa verde si lasam cateva minute cat sa se inmoaie ciupercile, apoi punem ouale care...

Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata

In Dulciuri la 11 Ian 2014

Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata Un sfert din biscuiti ii rupem bucatele iar restul ii dam prin blender sau pe razatoare. Intr-un vas facem un sirop din apa cu zahar si cacao. Cand incepe sa fiarba punem si rahatul taiat bucatele si lasam 5 min. Amestecam biscuitii macinati cu...

Orez cu ciuperci

In Mancaruri de legume la 11 Ian 2014

Alegem orezul, il spalam si il punem la fiert in apa cu o lingura de vegeta si o lingura de ulei (1 parte orez si 4 parti apa) si cand e aproape fiert oprim aragazul. Curatam si taiem ceapa, morcovul si ciupercile. Intr-o tigaie mai inalta punem putin ulei si calim ceapa adaugand apa...

Pizza pe blat din paine

In Pizza la 11 Ian 2014

Cuptorul se preincalzeste la 200 grade. Painea o taiem felii putin mai grosute pe care le asezam in tava si le stropim cu lapte. Ingredientele le taiem marunt, patratele sau fasii, cum doriti si le asezam peste feliile de paine. Iar deasupra am turnat un sos facut din bulion cu putina...

Reteta delicioasa de aperitiv - Chiftelute de cartofi si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 3 Ian 2014

Preparare Reteta delicioasa de aperitiv - Chiftelute de cartofi si cascaval Se fierb cartofii in coaja, apoi se curata si se sfarama (ai mei se cam racisera si i-am dat pe razatoare). Peste cartofi adaugam ouale, cascavalul ras, mararul tocat fin, faina, untul topit si racit, praful de copt...

Paine de casa bogata in fibre

In Piine la 29 Dec 2013

Cerne faina intr-un vas incapator. Adauga sarea, taratea, fulgii de ovaz si semintele. Amesteca drojdia cu o lingura de zahar si putina apa calduta, pana ce este complet omogenizata. Se face loc la mijloc si se pune drojdia. Adaugam apa, dar nu toata odata ci treptat in timpul framantarii....

Tort cu crema de iaurt

In Torturi la 20 Dec 2013

 Mod de preparare:      Blat: Separam albusurile de galbenusuri. Se bate bine albusul pana devine o spuma tare, se adauga zaharul in ploaie si se bate in continuare. Galbenusurile se amesteca cu un praf de sare, uleiul si zaharul vanilat si se adauga in spuma de albusuri,...

Eclere

In Prajituri la 19 Dec 2013

Se pun pe foc apa si uleiul. Cand fierbe se adauga faina amestecand pentru a nu se forma cocoloase. Dupa incorporarea completa a fainii se ia de pe foc compozitia si se lasa sa se raceasa. Dupa ce s-a racit se adauga ouale unul cate unul amestecand foarte bine. Aluatul se pune in tava cu ajutorul...

Desert prajitura cu mere si bezea

In Prajituri la 19 Dec 2013

Aluat : Galbenusurile se freca cu zaharul pana se spumeaza si se pune uleiul in fir subtire, ca la maioneza. Se pune laptele (cate o lingura) alternand cu faina in care am amestecat praful de copt. Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina (se poate folosi si hartie de copt) se pune...

Prajitura cu gem

In Prajituri la 15 Dec 2013

Faina se amesteca cu praful de copt. Se bat ouale cu sare, zahar si zaharul vanilat, apoi se pune uleiul si laptele. Dupa ce s-a topit zaharul adaugam faina cat sa obtinem un aluat potrivit de tare. Aluatul obtinut il impartim in 4, una din parti trebuie sa fie mai mica decat celelalte trei...

Negresa

In Prajituri la 14 Dec 2013

Se amesteca faina cu praful de copt, sarea, zaharul, zahar vanilat, cacao. Apoi se pun cele 4 linguri de gem, uleiul si apa minerala. Amestecati bine pana se topeste zaharul. Turnati aluatul intr-o tava mai adanca tapetata cu hartie de copt. Puneti tava la cuptor pentru 35-40 minute. Pentru...

Afisate 31 - 41 din 41 retete    

Postari recente

publicat la 26.05.2015

Tort de ciocolata

publicat la 05.10.2014

Prajitura cu mure

publicat la 31.08.2014

me and my sister...

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Sunt trei feluri de a face ceva: o faci tu, angajezi pe altcineva, sau le interzici copiilor tai sa o faca. Deci, azi ce alegi?

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]