raluxas

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 31.01.2010

RETETE9
PRIETENI1
Retete / Dulciuri

Foietaj cu dovleac

In Dulciuri la 19 Noi 2010

Se lasa la decongelat foietajul, la temperatura camerei.  Cand este decongelat bine se poate intinde aluatul fara sa se rupa. Se aseaza dovleacul ras, se presara putin zahar si scortisoara.Se ruleaza cat sa se acopere bine umplutura si apoi se taie.Se aseaza intr-o tava...eu am facut si...

Rulouri cu mere

In Dulciuri la 13 Noi 2010

Se face aluatul fie la masina de paine (unde ingredientele se pun in ordinea de mai sus), fie framantand cu grija, pana ce aluatul nu se mai prinde de maini si se lasa la crescut.  Se imparte in 8 parti aluatul si fiecare parte se intinde pe blatul de lucru in forma dreptunghiulara. ...

Broscuta placinta

In Dulciuri la 13 Noi 2010

Se framanta aluatul pana nu se mai lipeste de maini si se lasa la crescut, sau se pun toate ingredientele la masina de facut paine pe programul de framantare si crestere. Se imparte aluatul in bile cat sa incapa in palma si tot atatea bile mici cam cat o nuca. Bilele mari vor fi corpul...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]