Doripesco

Alte detalii

La Doripesco, este mai mult decât specialitatea maeştrilor bucătari; este motivul pentru care iţi vei dori să te întorci aici, secretul fiind ingredientul cheie: pasiune şi mult suflet!

 Crapul, abia scos din acvariul restaurantului, potrivit rumenit la grătar, cu condimente speciale de peşte, este pus apoi să înoate în saramura uşor picantă şi bogată în feliuţe de roşii, ardei iute şi ceapă din abundenţă. Iar ca saramura să fie fără egal, se adaugă şi mirodenii: boia de ardei iute şi aromatul usturoi pisat, totul presărat cu cel mai proaspăt pătrunjel. Asortată cu o mămăliguţă ardelenească, ce-i mai lipseşte? Să aveţi poftă şi un pahar de vin lângă

 

Scrie parerea ta

minimum 50 caractere

Propune restaurant

Daca ai un restaurant preferat care nu exista in catalogul nostru, trimite-ne datele despre el si noi il vom adauga

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]