Doripesco

Alte detalii

La Doripesco, este mai mult decât specialitatea maeştrilor bucătari; este motivul pentru care iţi vei dori să te întorci aici, secretul fiind ingredientul cheie: pasiune şi mult suflet!

 Crapul, abia scos din acvariul restaurantului, potrivit rumenit la grătar, cu condimente speciale de peşte, este pus apoi să înoate în saramura uşor picantă şi bogată în feliuţe de roşii, ardei iute şi ceapă din abundenţă. Iar ca saramura să fie fără egal, se adaugă şi mirodenii: boia de ardei iute şi aromatul usturoi pisat, totul presărat cu cel mai proaspăt pătrunjel. Asortată cu o mămăliguţă ardelenească, ce-i mai lipseşte? Să aveţi poftă şi un pahar de vin lângă

 

Scrie parerea ta

minimum 50 caractere

Propune restaurant

Daca ai un restaurant preferat care nu exista in catalogul nostru, trimite-ne datele despre el si noi il vom adauga

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]