Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de vasimur in Bulion, 23 Sep 2017 | 8184 vizualizari
Ina 1
deci ai la iarna de-un Bloody Mary Noi nu folosim deloc sare si zahar, pun doar aspirina pisata la fiecare sticla si tine perfect cativa ani https://www.bucataras.ro/retete/suc-de-rosii-24568.html
Constelatialeu 1
Bag de seama ca te vrei premiant, ai intrat in priza....
RODIMUR 1
Explică-i ce înseamnă premiant...!
Nu explic nimic, ca nici eu nu stiam, m-am aruncat cu capul direct in zid si nu stiam de ce ma felicitau bucatarasii....
vasimur 1
Clementina, așa sunt ardelenii, le trebuie ceva timp până ce intră în priză... după aia sunt greu de oprit!
Ina, de-un Bloody Mary am, chiar și de mai multe! Doar poza cu paharul este din cel de anul trecut.
Panacris 1
Bun, bun!
Bunica 1
E la pastrat pentru iarna!
Mulțumesc pentru încurajări!
MotanLaOale 1
mirela0911 1
Ce culoare frumoasă are!
dantes 1
CorinaBran Mihalache 1
Se poate reduce timpul de fierbere daca lasati sucul rezultat la decantat. Apa se scoate cu un furtun subtire si sucul de rosii va fi mai consistent.
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 8
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 08:46
pe 23.04 la 18:17
pe 23.04 la 09:32
pe 22.04 la 10:43
pe 20.04 la 18:11
3 comentarii
2 comentarii
3 voturi
2 voturi
vasimur
MotanLaOale
RODIMUR
Sidy 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
giacodrescu 1
Constelatialeu 9
2468 puncte
RODIMUR 8
2101 puncte
vasimur 4
191 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
cristinutanicolita 3
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!