Medaglioni cu sunca, mozzarella si busuioc

de mihaelar63 in Paste, 30 Iun 2020 | 2316 vizualizari

COMENTARII (14)

mirela0911 1

30.06.2020, 18:13

Nu am mancat asa ceva dar la cum arata, sigur e bun!

mihaelar63 1

30.06.2020, 18:16

Mirela , am incercat sa fac o combinatie care , daca s-ar fi racit putin , tot buna ar fi . Am pus la casertola si am ers la gradina , la munca

Ancutsa 1

30.06.2020, 18:27

Interesant! Arata bine!

Andra_Constantinescu 1

30.06.2020, 18:45

Bun bun!

vasimur 1

30.06.2020, 18:52

Rocsi 1

30.06.2020, 20:18

MotanLaOale 1

30.06.2020, 20:33

katty 1

30.06.2020, 20:58

Arata bine! De pofta si de foame, cum ai zis, dar nu de dieta

Constelatialeu 1

30.06.2020, 22:12

mihaelar63 1

30.06.2020, 22:57

Katty : Uno :sunt 125 gr/ portie paste cum scrie cartea [ la italieni].
Due : Asta a fost mancare de sapa nu de stat in balcon) [ zic eu sa ma scot ]

RODIMUR 1

01.07.2020, 08:49

Arată fain...!

Panacris 1

01.07.2020, 18:27

dantes 1

02.07.2020, 16:37

Interesant!

Gherca Daniela 1

02.07.2020, 16:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ravioli cu caşcaval la cuptor