
publicat la 18.06.2025
publicat la 27.05.2025
publicat la 03.05.2025
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Desert cu crema de iaurt cu frisca, capsuni si biscuiti
Smantana rece o mixam spuma cu zaharul pudra. Adaugam iaurtul, mixam pana este bine incorporat. Punem extractul de vanilie, coaja rasa de lamaie si le amestecam cu o paleta. Dam crema la frigider 15-20 de minute. Spalam capsunile si le indepartam coditele. Cam 5 capsuni le taiem in feliute...
Iaurt de casa
Laptele il punem la fiert cu un praf de sare. dupa ce a fiert il lasam sa se raceasca. cand este doar putin caldut,nu cald,ci o tenta doar de caldut,turnam paharul de sana. il amestecam bine cu laptele si il lasam la loc cald pana a doua zi. daca a 2a zi nu este inca facut,il mai...