sandytza

1

Bucataras
incepator

canales/cantabria iar in Romania in Dej/Cluj

Bucataras din 02.06.2009

RETETE69
PRIETENI18
Retete / Aperitive / Garnituri

Oua umplute in sos de rosii cu bechamel

In Aperitive / Garnituri la 13 Mai 2010

Ouale se pun la fiert cu o lingurita de sare. Ceapa usturoiul si ardeiul se taie bucatele si se pun la prajit in 2-3 linguri de ulei. Rosia se curata de piele , se taie bucatele si se adauga peste celelalte legume .Cand acestea s-au calit se adauga smantana si pasta de rosii. Se...

Crochete de jambon si pui

In Aperitive / Garnituri la 15 Apr 2010

Se pune laptele la fiert. Intr-o tigaie se prajeste ceapa taiata marunt si carnea daca este cruda impreuna cu jambonul taiate si acestea marunt..(eu am folosit carne ramasa de la friptura de Paste asa ca nu am mai prajit-o ci doar am taiat-o marunt impreuna cu jambonul). Se adauga faina...

Oua cu jambon la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 4 Sep 2009

Se taie slanina bucatele si se prajeste intr-o tigaie. Se imaprte in doua farfurii (cele care urmeaza sa fie bagate la cuptor) .Se adauga in fiecare farfurie cate o lingura de ulei.  Doua oua se bat impreuna cu smantana si se adauga sarea. Se impart si acestea in cele doua farfurii....

Crochete picante de pui cu sos de usturoi

In Aperitive / Garnituri la 31 Iul 2009

Se pune intr-un bol o lingura de ulei , curry, chili , sare si piper si se amesteca bine. Pieptul de pui se taie in trei pe orizontala apoi se taie fasii cam de 1-2 cm latime.Se adauga pieptul de pui taiat in bolul cu sosul preparat anterior. Se amesteca bine si se lasa asa cinci minute sa...

Budinca de cartofi cu carne

In Aperitive / Garnituri la 16 Iun 2009

Se taie cartofii deja curatati ,bucatele, si se pun la fiert cu un pic de sare. Separat intr-o igaie se pune o lingura de unt , cand s-a topit se adauga ceapa taiata bucatele si ardeiul la fel ,taiat bucatele. Cand ceapa si ardeiul s-au calit , se adauga carnea tocata si rosia...

Tortilla de cartofi cu ton si maioneza

In Aperitive / Garnituri la 5 Iun 2009

Se curata cartofii s se taie cubulete nu foarte mici dar subtiri. Se pun la prajit intr-o tigaie cu mult ulei. Se adauga ceapa taiata bucatele si se lasa sa se prajeasca impreuna in ulei amestecand din cand in cand. Cand cartofii incep sa se rumeneasca, inainte de a se praji de tot, cand...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]